Wedstrijdverslag SDO-Kinderdijk 12-12-2015

Kinderdijk trekt nét aan het langste eind 12-12-2015

In de sporthal van Kempen Campus Veldhoven speelde Kinderdijk tegen concurrent SDO. Bij winst zou Kinderdijk voorbij SDO stijgen naar plek drie.

De Kinderdijkers schoten meteen uit de startblokken en tekende voor het eerste doelpunt. Het doelpunt van SDO liet echter niet lang op zich wachten. Jacques boer zette de score op 2 tegen 5 na een fraai afstandschot. De ploeg uit Alblasserdam kon een groot gat slaan van 6 punten en daarmee werd de ruststand gezet op 5 tegen 11.

In de tweede helft begon Kinderdijk met het uitbreiden van de voorsprong naar 8 tegen 16. Met nog 25 minuten op de klok dachten de Kinderdijkers dat de wedstrijd binnen zou zijn. Goede kansen werd gepakt, maar er vielen te weinig doelpunten. Ook de scheidsrechter had niet zijn beste dag en had een dermate invloed op de wedstrijd. Mede hierdoor konden de Veldhovenaren langzamerhand terugkomen in de wedstrijd. Op alle schijven werd bij SDO gescoord waardoor ze aan konden sluiten met een stand van 14-17. Hoofdtrainer Peter Potter nam maatregelen en bracht Jurre Temmer in voor Jacques Boer en Jelle Lunenborg kwam in de plaats voor Koen Golverdingen. Jurre Temmer kon gelijk zijn doelpunt meepakken en maakte de 14-17 via een doeltreffende wegtrekbal. SDO liet zich echter niet op zijn kop zitten en bracht de score in de laatste twee minuten naar 16-17. Gelukkig voor Kinderdijk werd hier geen vervolg aan gegeven en klonk het laatste fluitsignaal. Wederom geen goede wedstrijd, maar toch de belangrijke 2 punten.

Komende week speelt Kinderdijk tegen hekkensluiter Vlaardingen. De taak aan de Kinderdijkers om de lijn door te zetten.

Scores:
Jacques Boer (5x), Simone Hoek (3x), Martijn Kreuk, Elizabeth v/d Markt-Heijes en Koen Golverdingen (2x), Lotte van de Lustgraaf, Melissa den Braanker en Jurre Temmer (1x).

Alle wedstrijd verslagen

No Replies to "Wedstrijdverslag SDO-Kinderdijk 12-12-2015"