Wedstrijdverslag Kinderdijk – Vlaardingen 19-12-2015

Kinderdijk scherper dan Vlaardingen

De laatste wedstrijd van dit jaar wist Kinderdijk wederom te winnen. Kinderdijk wist de wedstrijd af te sluiten met een score van 20-15.

Na 2 minuten gespeeld te hebben weet Vlaardingen op voorsprong te komen, wat direct wordt rechtgezet door Kinderdijk met de 1-1. Beide ploegen scoren evenveel en hierdoor blijft de score lange tijd aan elkaar gelijk lopen. Net voor rust weet Kinderdijk de score op 8-7 te zetten door een afstandsschot van Elizabeth van de Markt.  Kinderdijk en Vlaardingen lieten beiden een matig spel zien tijdens de eerste helft.

De tweede helft begint Kinderdijk scherper en weet het scorebord binnen 8 minuten op 14-9 te zetten. Kinderdijk blijft scoren en het lukt Vlaardingen niet om mee te scoren. De laatste 10 minuten weet Vlaardingen nog terug te komen tot 20-14. In de laatste minuut scoort Vlaardingen het laatste doelpunt van de wedstrijd, eindstand 20-15.

Kinderdijk speelt op 9 januari de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen Maassluis. Maassluis staat twee plaatsen boven Kinderdijk dit belooft een spannende wedstrijd te gaan worden.

Scores:  Jacques Boer en Elizabeth v/d Markt (5x), Melissa den Braanker(3x), Martijn Kreuk en Simone Hoek(2x) Menno Bot, Koen Golverdingen En Lotte v/d Lustrgaaf (1x)

No Replies to "Wedstrijdverslag Kinderdijk - Vlaardingen 19-12-2015"