INVULLEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

INVULLEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

Er wordt inmiddels niet meer gewerkt met een papieren wedstrijdformulier, maar is het verplicht geworden om te werken met het digitaal wedstrijdformulier (door de bond afgekort met mDWF). Ook zijnn de spelerskaarten digitaal, zodat er helemaal geen papierwerk meer nodig is.

Dit betekent dat de aanvoerders/leiders van de teams via een App van de KNKV dit formulier moeten invullen. Ook moeten alle scheidsrechters via die App gaan werken.

Hierbij een paar korte tips over de App:

  • De App kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via: sportlinked.nl.
  • Nadat je de App hebt gedownload moet je jezelf eerst registreren. Dit doe je met je emailadres en een zelf te kiezen wachtwoord. Let er op: dit kan alleen met het emailadres dat in de ledenadministratie staat (veelal het adres waarop de weekbrief wordt toegezonden). Als in de ledenadministratie nog geen emailadres staat, of een verouderd adres, moet je het juiste emailadres naar de ledenadministratie mailen om jezelf te kunnen registreren ([email protected]).
  • Na registratie krijg je op je emailadres een email met daarin een activatielink. Als je op de activatielink in die email klikt, wordt je account geactiveerd.

Als je de App hebt geïnstalleerd kan je online alle gegevens van je eigen team inzien, zoals alle uitslagen in de poule en de stand. Dit geldt niet alleen voor de aanvoerder/leider, maar ook voor iedereen die door ons is opgegeven bij een team.

Wij adviseren alle spelers, speelsters, scheidsrechters en ouders van jeugdleden om de App te installeren en om per team af te spreken wie het mDWF wekelijks invult.

Mochten er nog vragen zijn, dan kan je terecht bij Huibert Borsje ([email protected] of [email protected]).

Je kan echter ook naar de website van het KNKV onder http://www.knkv.nl/competitie/digitaal-wedstrijd-formulier/handleiding-dwf/.

No Replies to "INVULLEN DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER"