Aspirantenkamp 2018

KORFBALKAMP 2018 (Voor D, C en B)

Hallo allemaal,
Het is al bijna weer zover… Aspirantenkamp 2018!! Van 22 t/m 26 oktober (herfstvakantie) willen we er weer een mooi feest van maken. Dit jaar gaan we naar de Rowaldhoeve in Herpen. Tijdens het kamp vinden er verschillende activiteiten plaats. Zo gaan we naar een zwembad, doen we ’s avonds een dropping, een spooktocht, glow in the dark korfbal, een zeskamp, een bonte avond en nog veel meer!!!
Dus zit je in de D, C of B en heb je zin om mee te gaan!? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kan als volgt: Stuur een mail met je naam, leeftijd, ploegje, of je ouders kunnen rijden en eventuele bijzonderheden naar: [email protected]
 
LET OP!!! LET OP!!! LET OP!!! LET OP!!!Meld je snel aan! Want onder de 1e 15 aanmeldingen verloten we 5x een mooie prijs, namelijk…… VRIJSTELLING VAN CORVEE!!
De kosten voor het aspirantenkamp zijn 65 euro. Ook dit jaar proberen we het kampgeld niet te verhogen. Daarom zijn we nog op zoek naar ouders die heen en terug (of allebei) kunnen rijden. Zo besparen we ruim 600 euro aan buskosten en kunnen we het kampgeld houden zoals het is. Wij horen graag of u kunt rijden.

No Replies to "Aspirantenkamp 2018"