DOK11 ClubkasRun

Hallo allemaal,
Op 11 september zal de jaarlijkste ClubkasRun plaatsvinden, dit jaar voor het eerst georganiseerd door DOK11. Zou natuurlijk super zijn als we met een grote groep Kinderdijkers aan de start staan in het geel en geld op kunnen halen voor ons Cluppie.
Voordeel is, iedereen mag meedoen! als het juiste verenigingsnummer maar op de kaart komt.
Ons verengingsnummer is: 6. CKC Kinderdijk. Dit moet op de stempelkaart geschreven worden!
Programma en Spelregels DOK 11 CLUBKASRUN:
Start en finish: Dam in Alblasserdam
Voor wie: Iedereen. Voor iedere gelopen 2½ km ontvangt de Alblasserdamse vereniging waarvoor men loopt een bedrag van € 1,50 met een maximum van € 3,- (jeugd tot 15 jaar) of € 6,- (volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar).
Leeftijdsgroepen: Groep A: tot 15 jaar
Groep B: vanaf 15 jaar
Afstanden: Groep A: 2½ of 5 kilometer (max. 2 rondes)
Groep B: 2½, 5, 7½ of 10 kilometer (max. 4 rondes)
Starttijden: Groep A: 18:30 uur
Groep B: 19:30 uur
Belangrijke spelregel:
Om één volledige ronde te lopen, dienen er blauwe én rode stempels verzameld te worden. Op de route bij de “verre” stempelpost krijgen de deelnemers een rode stempel. Dus op elke ingeleverde deelnemerskaart komen minimaal 2 stempels (een rode en een blauwe per 2 ½ km). Voor de 10 km betekent dit dus 8 stempels: 4 rode en 4 blauwe. Zonder deze stempels kan de deelnemerskaart niet verwerkt worden en is dus ongeldig.
Voor de jeugd t/m 15 jaar willen we zoveel mogelijk als team met de trainers vertrekken vanaf Molenzicht. Stem dit dus even als team of als ouders onderling af. Uiteraard zullen hier ook (jeugd)bestuurs / commissieleden bij aanwezig zijn.
De stempelkaarten zullen aanwezig zijn in de kantine / meegenomen worden naar de dam. Ook de organisatie zal daar met kaarten aanwezig zijn. Dus als er leden rechtstreeks gaan, komt dat ook goed. En uiteraard zoveel mogelijk in het geel komen!
Succes allemaal!
Jeugd- en sponsorcommissie

 

No Replies to "DOK11 ClubkasRun"