Kassasysteem

Naar aanleiding van vragen over de verandering van inloggen voor de clubkaart met een e-mailadres het volgende:

De wens bij meerdere verenigingen was dat er mensen zijn met een pas voor meerdere verenigingen die nu maar 1 mailadres hebben om verschillende kaarten op te waarderen. Lecreditsportif hecht veel waarde aan de privacy en heeft de garantie gegeven het e-mailadres niet voor andere doeleinden te gebruiken. Dus ook geen doorverkoop van de adressen. U hoeft zich daarom dan ook geen zorgen te maken.

 

Sinds kort hebben wij een nieuw kassasysteem in het clubhuis. Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Deze kassa zal CKC Kinderdijk helpen met de administratie van de kantine.

Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem. De kassa is waterbestendig en voorzien van een touchscreen. Daarnaast kan iedere vrijwilliger door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm moeiteloos met deze nieuwe kassa werken. Met behulp van dit systeem hebben we meer inzicht en hopen we de omzet binnen onze vereniging de komende jaren te verhogen. Op dit moment werken er al meer dan 900 sportverenigingen in Nederland met dit systeem en de ervaringen zijn erg positief.

Vanaf nu kan er ook gepind worden in de kantine. Deze gebruiksvriendelijke pinautomaat biedt meer gemak voor leden en bezoekers. Bovendien zal er door het gebruik van PIN minder contant geld achter de bar aanwezig zijn wat zorgt voor extra veiligheid voor iedereen.

Met de introductie van het nieuwe kassasysteem introduceren wij ook de CKC Kinderdijk Clubcard. De CKC Kinderdijk Clubcard heeft veel voordelen. Met deze clubcard kun je nog sneller en makkelijker afrekenen aan de bar. Bovendien kun je de clubcard gemakkelijk online opwaarderen via iDeal of kun je zelfs instellen dat je clubcard automatisch wordt opgewaardeerd. Via de online omgeving MijnLCS (www.mijnlcs.nl) kun je al je uitgaven (of van de uitgaven van je kind) inzien. Het is voor de club extra voordelig omdat er geen kosten betaald hoeven te worden per transactie, in tegenstelling tot pinnen. Bovendien is het de snelste betaalmethode!

Afrekenen aan de bar kan nu op de volgende manieren:

  • In de kantine met contanten
  • Met je (contactloze) PIN-pas
  • Met de clubcard

Hebt u vragen over het gebruik en het opladen van de CKC Kinderdijk Clubcard dan kunt u de uitgebreide informatiefolder over MijnLCS raadplegen.