Sponsoring

Sponsoring is voor een vereniging als CKC Kinderdijk onmisbaar. Naast de contributie is dit een van de belangrijkste inkomstenbronnen die gebruikt worden om te kunnen voldoen aan de sportieve ambities en te groeien als vereniging. Met de meeste van onze sponsoren hebben we al een hele lange relatie.

Ons sponsorbeleid is gericht op de relatie. We willen niet ‘onze hand ophouden’, maar daadwerkelijk iets betekenen voor onze sponsoren. Met een groot ledenbestand bereiken we veel gezinnen in Alblasserdam en omstreken en onze ploegen spelen veel wedstrijden, waarbij onze shirtsponsoren directe exposure krijgen.

Met gemiddeld een groeiende 4300 bezoekers per maand wordt de website van CKC Kinderdijk goed bezocht. Leden, familieleden en andere verenigingen lezen wedstrijdverslagen en andere nieuwsberichten. CKC Kinderdijk biedt de mogelijkheid uw reclameuiting/logo te plaatsen op onze website.

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande sponsoren en het zoeken naar nieuwe bedrijven/instellingen die door middel van sponsoring invulling geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid. In ruil hiervoor biedt CKC Kinderdijk deze sponsoren de kans zich te profileren op diverse manieren. Een sponsor is geen donateur, maar een relatie! Dat is waar het ons om gaat. U kunt ons bereiken via pr@ckc-kinderdijk.nl.