Sponsorkliks

sponsorkliks_nl_white_horizontal

ZONDER INVESTERING ONZE VERENIGING SPONSOREN? DAT KAN!!!!

Er zijn simpele handelingen (voor sommige mensen dagelijkse) die leden en ouders kunnen doen om de vereniging/organisatie te sponsoren.

Bestellen van spullen op Internet, zoals Zalando, Wehkamp, Bol.com, en nog heel veel sites staan in verbinding met Sponsorkliks. Deze geven een bepaalde percentage van de bestelling terug aan de vereniging en dat kost u niks extra, maar levert de vereniging wel geld op. Er zijn verenigingen die ver boven de € 1.000,00 aan extra inkomsten zijn
uitgekomen in 2012.

Het werkt heel simpel:
Kinderdijk heeft zich aangemeld bij “Sponsorkliks”. Op onze website vindt u in het menu bovenaan een link naar de “sponsorkliks” pagina van Kinderdijk.

U wilt bijvoorbeeld iets bestellen bij Zalando, Bol.com, Booking.com of wat voor site dan ook. Dan gaat u eerst naar de startpagina van de vereniging en daarna gaat u via de Sponsorkliks link naar de site die u wilt bezoeken of daarna een andere site zolang deze maar aan Sponsorkliks is verbonden. Op het moment dat u gaat bestellen, komt van het totale bedrag een bepaald percentage terecht in de kas van onze vereniging, zonder dat u voor deze dienst meer hoeft te betalen. Dus u hoeft niet langs de deuren maar kan dit gewoon vanuit de luie stoel doen en toch geld voor de vereniging werven. En dit mogen ook de familieleden, collega’s of vrienden doen. Er zit geen verplichting of abonnement aan vast.

Bijvoorbeeld het bestellen van maaltijden, via thuisbezorgd.nl en dergelijke via deze link, is elke keer € 0,75 voor de vereniging.

Meer informatie hierover kunt u vinden op www.sponsorkliks.com.

U begrijpt: hoe meer mensen deze link gebruiken, hoe meer opbrengst er voor Kinderdijk te realiseren valt. Graag doen wij een beroep op jullie medewerking. Maak ook familie, vrienden en
collega’s attent op deze mogelijkheid.

PR/Sponsor commissie CKC Kinderdijk

pr@ckc-kinderdijk.nl